След 15 февруари 3 зодии ще получат голяма сума пари.Близнаци -->Близнаците

...
След 15 февруари 3 зодии ще получат голяма сума пари.Близнаци -->Близнаците
Коментари Харесай

Голяма сума пари за 3 зодии! Ето кога

След 15 февруари 3 зодии ще получат огромна сума пари.

Близнаци
-->
Близнаците би трябвало да отворят по-широко портфейла си! Звездите им предсказват ​​професионално развиване, което ще донесе нови клиенти, облага, а за бизнесмените - нарастване на приходите. Особено щастливи ще бъдат хората, които работят в креативната промишленост, а също и тези, които се занимават с търговия, превоз, логистика и работа с документи.

Лъв

Не им е елементарно на Лъвовете в последно време, само че в този момент малко по малко финансовото им положение ще стартира да се усъвършенства. Постъпленията в банковата им сметка през втората половина на февруари ще бъдат свързани с персонални покупко-продажби - това могат да бъдат дарове, доходи от предходни вложения, продажба на персонални движимости, отдаване чартърен на недвижими парцели. Звездите поучават представителите на този знак да ръководят финансите си рационално, с цел да не съжаляват по-късно.

Дева

Мъдрите и благоразумни Деви в действителност ще забогатеят през втората половина на февруари. Може да им пристигна някаква финансова помощ или да им бъде върнат дълг, за който те от дълго време са не запомнили, написа actualno.com. Възможно е те да получават % от вложенията, да печелят от прехвърлянето на интелектуална благосъстоятелност и т.н.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР